Description
Caju prajit in sos indian curry ECO
Caju prajit in sos indian curry ECO este crocant, rafinat cu un delicios, dulce-picant, strat de cocos-curry.
Ingrediente: CAJU* 94%, dextroza*, pudra de curry* 1,1%, sare marina, pudra de ceapa*, pulpa uscata de dovleac*, extract de usturoi* (usturoi*, sare marina, ulei de floarea soarelui*), suc de lamaie concentrat*, extract de condimente*, extract de cocos* 0,01%.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Informatii privitoare la alergeni:
Contine caju si soia.
Poate contine urme de alte nuci.
Daca esti alergic la gluten, te poti bucura fara griji de acest produs. El este sigur pentru tine! In plus, este produs fara a se folosi Organisme Modificate Genetic.
Daca esti Vegan, Caju prajit in sos indian curry ECO este un produs care iti respecta toate crezurile.
Valoare energetica/100 g: 560kcal (2330kj). Proteine 17g; Carbohidrati 33g(din care zahar 17g); Grasimi 40g (din care acizi grasi saturati 8,8g); Fibre 2,9g; Sare 0,7g.
5 beneficii ale nucii de caju:
-
-
- Sanatatea inimii ─ National Centre for Biotechnology Information (NCBI) a aratat intr-un studiu ca nucile pot avea un efect pozitiv asupra bolilor cardiovasculare. In contextul unei diete echilibrate, nucile scad nivelul colesterolului, au efect benefic asupra stresului oxidativ, a inflamatiilor si a reactivitatii vasculare. Caju-ul ajuta la scaderea LDL si cresterea capacitatii de transport a HDL. HDL este responsabil de absorbtia colesterolului si transportul acestuia catre ficat, unde poate fi descompus.
Este recomandat consumul a 4 portii de caju/saptamana deoarece acesta este dens in calorii si poate provoca ingrasare. - Previne bolile de sange. Nucile de caju sunt bogate in cupru, care joaca un rol important in eliminarea radicalilor liberi din organism. In schimb, deficitul de cupru poate duce la lipsa fierului, riscandu-se aparitia anemiei. Prin urmare, fiecare dintre noi are nevoie de o dieta echilibrata, care sa contina si cupru.
- Protejeaza ochii. In mediul urban, cu a sa poluarea excesiva, ochii nostri adesea sufera diferite tipuri de infectii. Cu toate acestea, sanatatea oculara poate fi mentinuta prin consumul unui pigment antioxidant, numit zeaxantina, gasit din plin in nucile de caju. Zeaxantina este direct absorbita de retina si formeaza un strat protector impotriva razelor daunatoare UV.
- Bun pentru piele si par ─ "Cuprul prezent in uleiul de nuci de caju ajuta la producerea de pigment pentru piele și par numit melanina", spune nutriționistul Gargi Sharma. Uleiul din nuci de caju este bogat in seleniu, zinc, magneziu fier si fosfor, elemente ce fac minuni pentru piele.
- Sursa bogata de fibre dietetice. Conform studiilor, nucile de caju au un procent mare de fibre. Cele doua fibre dietetice, acidul oleic si acidul palmitic, pe care organismul nostru nu le poate produce, trebuiesc consumate din sursa externa. Iar caju este o buna sursa a acestora.
- Sanatatea inimii ─ National Centre for Biotechnology Information (NCBI) a aratat intr-un studiu ca nucile pot avea un efect pozitiv asupra bolilor cardiovasculare. In contextul unei diete echilibrate, nucile scad nivelul colesterolului, au efect benefic asupra stresului oxidativ, a inflamatiilor si a reactivitatii vasculare. Caju-ul ajuta la scaderea LDL si cresterea capacitatii de transport a HDL. HDL este responsabil de absorbtia colesterolului si transportul acestuia catre ficat, unde poate fi descompus.
-
Poate vrei sa incerci si Caju prajit in sos japonez Tamari.
Reviews
There are no reviews yet.