Termeni si conditii

Termeni generali

LifeSense este denumirea comerciala a SC LIFESENSE SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Frederic Chopin nr. 8, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/4534/2013, avand CUI RO31469857, numita in continuare LifeSense.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.lifesense.ro, LifeSense isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.lifesense.ro este proprietatea SC LIFESENSE SRL.

LifeSense garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.lifesense.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LifeSense fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC LIFESENSE SRL, sau, dupa caz, a producatorilor/furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Drepturi de marca

Numele LifeSense, domeniul lifesense.ro si logo-ul LifeSense sunt marci inregistrate ale SC LIFESENSE SRL. De asemenea, marca LyoLife este marca inregistrata OSIM si apartine actionarului LifeSense. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC LIFESENSE SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt neconforme sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@lifesense.ro. LifeSense va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

LifeSense isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un partener sau client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de catre LifeSense exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa LifeSense.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre LifeSense cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC LIFESENSE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa la office@lifesense.ro, de catre client apartinator al contului de Client la care se opereaza modificarea/actualizarea.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre SC LIFESENSE SRL  o societate romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Frederic Chopin nr. 8, Sector 2, Romania, inregistrata la Registrul Comertului in conformitate cu J40/4534/2013 cod unic de inregistrare RO31469857 denumita in continuare LifeSense

Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR„). Datele personale reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele personale ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri,  altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.lifesense.ro

Persoana vizata

Potrivit legislatiei in vigoare, persoana fizica sau juridica beneficiara a produselor si/sau serviciilor noastre, aflata intr-o relatie directa sau indirecta cu LifeSense, este o persoana vizata. In sens restrans, persoana vizata face parte din urmatoarele categorii:

 • Client sau potential client al LifeSense
 • Reprezentant sau persoana de contact al unui client sau potential client LifeSense
 • Angajat sau colaborator al unui client sau potential client al LifeSense
 • Partener de afaceri LifeSense
 • Angajat, reprezentant sau alt collaborator al unui partener de afaceri LifeSense
 • Vizitator al sediului sau depozitelor noastre
 • Vizitator al site-ului nostru lifesense.ro

Informatii colectate privitor la persoanele vizate

 • Nume si prenume
 • Adresa
 • Profil de socializare
 • Interese si preferinte
 • Adresa de e-mail
 • Numar de telefon
 • Informatii despre produsele si/sau serviciile achizitionate sau de interes

Procesare date

„Procesarea” are un sens foarte larg, si include aproape orice activitate care implica, in orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obtinerea, vizualizarea, inregistrarea, stocarea si divulgarea acestor date.

Consimtamantul

„Consimtamantul” unei persoane vizate inseamna orice indicatie liber oferita, specifica, informata si clara a dorintei persoanei vizate prin care acesta isi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizata printr-o declaratie data de catre persoana vizata, sau printr-o bifa sau solutie opt-in. In particular, consimtamantul nu poate fi implicit prin actiuni sau comportamente.

Scopuri si motive pentru procesare date

 • Furnizarea de produse si/sau servicii solicitate de la noi
 • Comunicarea cu dvs (program functionare; raspuns la intrebari/solicitari; creare/mentenanta conturi; diagnosticare/remediere probleme tehnice, financiare sau operationale; validarea, facturarea si expedierea comenzilor; imbunatatirea serviciilor sau a gamei de produse; etc)
 • Trimiterea de newsletter-uri. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor scriindu-ne la office@lifesense.ro

Stocarea datelor

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.
Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Punerea la dispozitie a datelor personale

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., LifeSense va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim servicii si produse).

Daca furnizati catre LifeSense datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care LifeSense intentioneaza sa proceseze datele personale, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Dezvaluirea datelor personale

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terte parti, putem:

 •          daca este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai LifeSense, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele LifeSense (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care LifeSense a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate si prelucrate.
 •          dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie, LifeSense ,ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam LifeSense.
 •          daca este necesar, sa dezvaluie date personale relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

Drepturile dumneavoastra

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 •          dreptul de accesare  – va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
 •          dreptul de rectificare– va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care acestea sunt inexacte;
 •          dreptul de stergere– va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate);
 •          dreptul de restrictionare– va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);
 •          dreptul de a va opune– va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dvs. personale in conditiile si limitele stabilite de lege;
 •          dreptul la portabilitatea datelor– va permite sa primiti datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dvs. mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator, o solicitare scrisa la SC LIFESENSE SRL, adresa corespondenta: Str. Frederic Chopin nr.8, Sc. B, Ap.31, sau prin e-mail la adresa office@lifesense.ro. Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile calendaristice. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util. Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.

Nu in ultimul rand, va rugam sa aveti in vedere faptul ca drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.

Securitate

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

Alte site-uri web

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri web. Aceasta politica de confidentialitate se aplica numai in cazul acestui site, astfel incat, atunci cand va conectati la alte site-uri web, trebuie sa le cititi propriile politici de confidentialitate.

Contact

Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant sau pentru orice alta solicitare. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Datele noastre de contact sunt: SC LIFESENSE SRL, Str. Frederic Chopin nr. 8, Sc. B, Ap. 31, Sector 2, Bucuresti. E-mail: office@lifesense.ro

 

 

Garantia produselor

Produsele comercializate de LifeSense nu sunt contrafacute.

LifeSense garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pretul intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.lifesense.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 12 luni, in cazul difuzoarelor de aromoterapie.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre LifeSense. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24-48 ore, prin reteaua de distributie Sameday Courier. In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei (TVA inclus), transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 15 Lei (TVA inclus).

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin LifeSense se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre Sameday Courier.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme sau de vanzare, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre LifeSense.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de LifeSense, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@lifesense.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si LifeSense pentru utilizarea acestui site.

LifeSense verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre LifeSense SRL Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close