0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Lifesense

Termeni si conditii

Termeni generali

LifeSense este denumirea comerciala a SC LIFESENSE SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Frederic Chopin nr. 8, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/4534/2013, avand CUI RO31469857, numita in continuare LifeSense.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.lifesense.ro, LifeSense isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.lifesense.ro este proprietatea SC LIFESENSE SRL.

LifeSense garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.lifesense.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LifeSense fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC LIFESENSE SRL, sau, dupa caz, a producatorilor/furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Drepturi de marca

Numele LifeSense, domeniul lifesense.ro si logo-ul LifeSense sunt marci inregistrate ale SC LIFESENSE SRL. De asemenea, marca LyoLife este marca inregistrata OSIM si apartine actionarului LifeSense. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC LIFESENSE SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt neconforme sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@lifesense.ro. LifeSense va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

LifeSense isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un partener sau client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de catre LifeSense exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa LifeSense.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre LifeSense cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC LIFESENSE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa la office@lifesense.ro, de catre client apartinator al contului de Client la care se opereaza modificarea/actualizarea.

 

 

 

Garantia produselor

Produsele comercializate de LifeSense nu sunt contrafacute.

LifeSense garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pretul intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.lifesense.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 12 luni, in cazul difuzoarelor de aromoterapie.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre LifeSense. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24-48 ore, prin reteaua de distributie Sameday Courier. In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei (TVA inclus), transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 15 Lei (TVA inclus).

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin LifeSense se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre Sameday Courier.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme sau de vanzare, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre LifeSense.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de LifeSense, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@lifesense.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si LifeSense pentru utilizarea acestui site.

LifeSense verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

S.C. LIFESENSE S.R.L.
Reg. Com.: J40/4534/2013
CUI: RO31469857
Str Frederic Chopin nr.8,
Sector 2, Bucuresti

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

Copyright © 2024 LIFESENSE SRL. Toate drepturile rezervate,
homeheartenvelopelicenseusercartphone-handsetphonemap-markercrossmenuchevron-down