0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Lifesense

Livrarea si returul

LIVRAREA 

Produsele prezente pe site-ul LifeSense.ro comandate se pot livra in orice localitate din Romania.  Nu asiguram livrare in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea comenzilor mai mari de 250 lei, TVA inclus, se va face GRATUIT.

Livrarea se face fie prin reteaua de distributie Sameday Courier, fie prin reprezentantii SC LifeSense SRL, in 24-48h de la confirmarea comenzii.
Pentru comenzi mai mici de 250 Lei, TVA inclus, se percepe o taxa de expediere de 15 Lei.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

RETURUL

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.lifesense.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

LifeSense poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite ori aduce direct produsul la sediul nostru (Str. Frederic Chopin nr. 8, Sc. B, Ap. 31, Sector 2, Bucuresti – destinatar LifeSense SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului.

Costul transportului pentru retur (de la client catre LifeSense) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului este de 17 lei, TVA inclus, in cazul in care LifeSense SRL va prelua produsul.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita in contul indicat de catre client, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre LifeSense.

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

S.C. LIFESENSE S.R.L.
Reg. Com.: J40/4534/2013
CUI: RO31469857
Str Frederic Chopin nr.8,
Sector 2, Bucuresti

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

Depozit autorizat A.N.S.V.S.A

Copyright © 2024 LIFESENSE SRL. Toate drepturile rezervate,
homeheartenvelopelicenseusercartphone-handsetphonemap-markercrossmenuchevron-down